Reviews Bereza Coaching

Sylvie (01 Februari 2023)

Ik werd uitgedaagd om met eigen ogen te kijken naar mezelf

Onlangs kwam ik in contact met Anita.
Jezelf kunnen zijn. Ik voelde me snel vertrouwd en op mijn gemak. Anita heeft mij in de sessies op een zeer professionele en vooral ook zeer warme manier geholpen inzicht te krijgen. Ik werd uitgedaagd om met eigen ogen te kijken naar de invloed van mijn eigen doen en laten op mijn leven.
Anita in een paar woorden: professioneel, vriendelijk, warm, liefdevol, doortastend, duidelijke communicatie, altijd goed voorbereid.

Sylvie

Jos (15 December 2022)

Ik heb kunnen rouwen én aan mezelf kunnen werken

Ik ben twintig jaar gelukkig getrouwd geweest dus het overlijden van mijn vrouw heeft de vloer onder mij vandaan geslagen.
Ik had wel eens gehoord van iemand, die een dierbare had verloren, hoe het voelde, maar ik had nooit gedacht dat het zo heftig zou zijn. Het gemis, het boos worden en het slechte slapen.
Via kennissen kwam ik bij Anita terecht. Het traject wat ik heb gevolgd heeft zoveel duidelijk gemaakt. De veilige omgeving, de tijd en aandacht die er was bij Anita hebben me heel veel rust gebracht. Ik heb kunnen rouwen én aan mezelf kunnen werken. Dankjewel Anita.

Jos

Sonja (05 December 2022)

Alsof ik uit een winterslaap gekomen ben

“Alsof ik uit een winterslaap gekomen ben” , door de vragen die gesteld werden.
De sessies raakte me diep. Het traject heeft me veel inzicht gegeven.

Sonja

Ron (02 December 2022)

Ik ben gegroeid als mens en ook als ondernemer.

Een goed lopende onderneming heb ik, een vrouw en twee kinderen die heel veel voor me betekenen. Genoeg tijd om sporten is er ook, maar op de een of andere manier zat het toch niet goed. Minder gemotiveerd, ik voelde me beperkt in het ondernemen. Ik was mezelf niet.
Door sessies bij Anita heb ik mezelf beter leren kennen. Ik weet wat voor mij echt belangrijk is. Ik ben gegroeid als mens en ook als ondernemer.

Ron

Ellen (01 November 2022)

Mooie sessies gehad met Anita.

Mooie sessies gehad met Anita.
Ze zorgt voor een vertrouwelijke sfeer, zodat je samen tot nieuwe inzichten komt. De gesprekken zijn verdiepend door de goede vragen. De oefeningen pas ik nog steeds toe.
Coaching door Anita: een aanrader.

Ellen

Renée (05 Oktober 2022)

Ik heb veel inzichten gekregen

Empathische, realistische en professionele coach waarbij ik veel inzichten heb gekregen.

Renée

Marion (01 Oktober 2022)

Een fijne coach die ik erg kan aanbevelen

De sessie bij Anita waren erg fijn en laagdrempelig. Je voelt je op je gemak en zij geeft aanwijzingen en opdrachten die je verder helpen om weer in je kracht te staan.
Wie ben je, wat wil je en hoe ga je het aanpakken. Het heeft mij erg geholpen.
Een fijne coach die ik erg kan aanbevelen.

Marion